Pàgines

dissabte, 29 d’octubre del 2011

Pel·lícules!!

Si una cosa tenim en comú és que ens agraden les pel·lícules romàntiques. Si amics, ens agraden les pel·lícules romàntiques i no ens n’avergonyim! Sabem que sou molts que quan fan Pretty Woman per TV1 us esteu estirats al sofà amb la manteta per tornar a mirar l’escena del final. Que el 25% de share, no som només la Gemma i jo!

Això que ens agradin aquest tipus de pel·lícules també ens fa ser més previsibles quan de jugar a endevinar pelis es tracta.

Era un diumenge quan baixàvem d’Andorra després d’un genial cap de setmana. La Miró conduïa, el Salva feia de copilot i nosaltres dues anàvem al darrera. De sobre, davant nostre es va formar una caravana d’aquelles maques. Teníem 4 llargues hores sobre l’asfalt per endavant, i no recordo qui va tenir la brillant idea de jugar a endevinar a les pel·lícules a través de preguntes.

Després de 2 nanosegons, vas dir:

- La tinc! La tinc!

Essent ràpida de reflexes ja que és en aquests moments quan els nostres cervells funcionen igual, et vaig dir amb un somriure mordaç:

- És romàntica?

Al que amb un somriure de “com ho saps” vas respondre:

- Sí!


I en Salva i jo vam dir:

- És Pretty Woman!?

- Sí!!!!

Després van venir moltes més pel·lícules, països, ciutats i fins i tot jugadors del Barça que anàvem encertant amb més o menys celeritat.

Crec que no vam parar fins a Solsona, quan ens vam aturar a fer el Cacaolat.

I lligant-ho amb aquesta anècdota…

Estem segurs que quan la Gemma diu que se’n va de viatge, realment se n’hi va? No trobeu sospitós que se sàpiga tots els diàlegs de Pretty Woman? Heu notat que quan vas pel carrer amb ella i algú crida Júlia, ella es gira? Mireu què he trobat per Internet….




Lídia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada